घूंघट काढ़ चाली मैं तो मटक मटक | Chatak Matak Lyrics In Hindi | Gulshan Music 2020 | Renuka Panwar

Rate this post

Chatak Matak Lyrics In Hindi | घूंघट काढ़ चाली मैं तो मटक मटक | Music, Gulshan Music 2020 | Singer, Renuka Panwar | Starcast, Sapna Choudhary

गाना – Chatak Matak Lyrics
गायक – रेणुका पंवार
गीतकार – बिटु सोरखी
स्टारकास्ट – सपना चौधरी
म्यूज़िक लेबल – गुलशन म्यूजिक – (2020)
निर्देशक – कुलदीप राठी

Chatak Matak Lyrics In Hindi

Chatak Matak Lyrics In Hindi

ओ घाली आंख्या म स्याही
रै बिंदी माथे पै लाई
बहु सब करदी गाम की फ़ैल
मैं बन ठण कै जब आई

ओ घाली आंख्या म स्याही
रै बिंदी माथे पै लाई
बहु सब करदी गाम की फ़ैल
मैं बन ठण कै जब आई

ओ सारे देवर जेठा कै
मैं गयी खटक खटक

हो गज का घूंघट काढ़ चाली
मैं तो मटक मटक
गज का घूंघट काढ़ चाली
मैं तो मटक मटक

हो चूड़ा हाथा म खणकै
तागड़ी छण छण छण छणकै
घुमान्दी चोटी मैं लिकड़ी
गाल म मोरणी बणकै

घुमान्दी चोटी मैं लिकड़ी
गाल म मोरणी बणकै
बिट्टू सोरखी इशारे म
गया रै झटक

हो गज का घूंघट काढ़ चाली
मैं तो मटक मटक
गज का घूंघट काढ़ चाली
मैं तो मटक मटक

टोकणी ढूँगे धर राखी
मटकणी चाल करै चाला
मेरे गौरे गौरे रंग पै

सूट यो जँच रया पटियाला
मेरे गौरे गौरे रंग पै
सूट यो जँच रया पटियाला
जो मन्नै देखै
साँस जावै उसकी अटक

हो गज का घूंघट काढ़ चाली
मैं तो मटक मटक
गज का घूंघट काढ़ चाली
मैं तो मटक मटक

Song – Chatak Matak Song Lyrics
Singer – Renuka Panwar
Lyricist – Bitu Sorkhi
Starcast – Sapna Chowdhary
Music Label – Gulshan Music – (2020)
Director – Kuldeep Rathi

Chata Matak Lyrics In English

O ghaali aakhya mein shaahi
Re bindi mathe pe lai
Bahu sab kardi gaam ki fail
Main ban than ke jab aai

O ghaali aakhya mein shaahi
Re bindi maathe pe lai
Bahu sab kardi gaam ki fail
Main ban than ke jab aai
O sare devar jetha ke
Main gai khatak khatak

Ho gaj ka ghunghat kaadh
Chali main to matak matak
Gaj ka ghunghat kaadh
Chali main to matak matak

Ho chuda hath ma khanke
Tagdi chan chan chan chanke
Ghumandi choti main likdi
Gaal mein morni banke

Ghumaandi choti main likdi
Gaal mein morni banke
Bittu sorkhi ishare mein
Gaya re jhatak

Ho gaj ka ghunghat kaadh
Chali main to matak matak
Gaj ka ghunghat kaadh
Chali main to matak matak

Tokni dhunge dhar raakhi
Matakni chaal kare chala
Mere gore gore rang pe
Suit yo jach rya patiyala

Mere gore gore rang pe
Suit yo janch rya patiyala
Jo manne dekhe
Saans jave atak atak

Ho gaj ka ghunghat kaadh
Chali main to matak matak
Gaj ka ghunghat kaadh
Chali main to matak matak

Chatak Matak Lyrics Faq

घूंघट काढ़ चाली मैं तो मटक मटक, गाना किसने गाया है ?

घूंघट काढ़ चाली मैं तो मटक मटक, गाना रेणुका पंवार, ने गाया है ।

घूंघट काढ़ चाली मैं तो मटक मटक, गाना किस म्यूज़िक लेबल का है ?

घूंघट काढ़ चाली मैं तो मटक मटक, गाना गुलशन म्यूजिक, लेबल का है ।

घूंघट काढ़ चाली मैं तो मटक मटक, गाने मे कलाकार कोन-कोन है ?

घूंघट काढ़ चाली मैं तो मटक मटक, गाने मे कलाकार सपना चौधरी, हैं ।

घूंघट काढ़ चाली मैं तो मटक मटक, गाने के बोल किसने लिखे हैं ?

घूंघट काढ़ चाली मैं तो मटक मटक, गाने के बोल बिटु सोरखी, ने लिखे है |

घूंघट काढ़ चाली मैं तो मटक मटक, गाने के निर्देशक कौन है ?

घूंघट काढ़ चाली मैं तो मटक मटक, गाने के निर्देशक कुलदीप राठी, है |

घूंघट काढ़ चाली मैं तो मटक मटक, गाना कब रेलीज़ हुई थी ?

घूंघट काढ़ चाली मैं तो मटक मटक, गाना 20 दिसंबर 2020, को रेलीज़ हुई थी |

Chatak Matak Video Sapna Choudhary

Leave a Comment